(P) Catrinel Menghia, pe coperta The ONE de iunie

Autor: Andrei Ştirbu 27 mai 2014 Știri auto

În interviul care completează pictorialul La grande bellezza, modelul vorbeşte despre cariera ei de actriţă în Italia, dar şi despre micile plăceri şi întâmplări personale recente.

În editorialul De la Nistru pân’ la Nisa, tot românul plânsu-mi-s-a?, Andreea Esca scrie cu simpatie despre români în România şi, mai ales, în afara ei. 

Am transformat paginile de shopping într-un puzzle estival, pentru o vară care aduce în prim-plan clasicul stil la marinière, broderiile preţioase, galbenul exuberant şi imprimeurile tropicale.

La ce medităm în acest început de vară, când nu avem chef de lucruri prea serioase? Să zicem că ne-am oprit la diferenţa dintre femeile libertine şi bărbaţii cuceritorii, pe care am abordat-o în detaliu şi fără inhibiţii în articolul Make love, not porn.

Şi pentru că tot mai mulţi dintre noi se mută pe planeta online, nu rataţi opinia Pride and prejudice, de Vicki Nicola, care descifrează tainele limbajului suavo-entuziast de pe Facebook.

Dragoş Bucurenci scrie de această dată despre Solidaritate şi îşi spune de ce ar trebui să mergi la GayFest, indiferent dacă îşi plac bărbaţii sau femeile.

În iunie, The ONE îl prezintă pe regizorul care a scos cinema-ul în stradă, devenind portretistul protestatarilor. Textul De ce a ieşit Vlad Petri în Piaţa Universităţii? îţi propune să răspundă chiar întrebării din titlu, în luna în care filmul Bucureşti, unde eşti? are premiera la TIFF.

Femeia din umbra revoluţiei poloneze este titlul unui interviu exclusiv cu Danuta Wałęsa. Femeia puternică din spatele omului care a dat comunismul la o parte din Polonia îşi lansează noua carte în România, în cadrul Bookfest.

Vă aducem impresii inedite de la Vogue Festival – un festival de modă cu mai multe posibilităţi.

Pictorialul de modă The secret garden este o sursă de inspiraţie în materie de alegeri vestimentare în nuanţe pudrate şi accesorii hip ale după-amiezelor de vară.

Sărbătorim împreună 1 iunie, printr-un dosar destinat copiilor, în ale cărui pagini de shopping şi noutăţi veţi regăsi cele mai cool propuneri pentru o copilărie ca în filme.

Iar pictorialul de fashion pentru cei mici It’s a Wonderful Life, jonglează cu piese versatile care îmbină parfumul aristocratic şi inocenţa copilăriei.

În paginile de beauty, nu rataţi The food diaries, în care patru femei ne demonstrează că nu există o reţetă universal valabilă pentru 90-60-90. Există, de fapt, mai multe reţete!

No body is perfect?, ne-am întrebat în redacţia The ONE după ce am testat noile programe personalizate de remodelare corporală. Dacă vreţi să aflaţi cu ce rezultate şi care sunt recomandările noastre pentru a scăpa de celulită şi de alte mici imperfecţiuni, de netolerat pe timp de vară, deschideţi revista la pagina 116!

La final, vorbim despre România autentică şi vă spunem care sunt acele locuri din România de recomandat străinilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide