(P) GLAMOUR dă startul vacanţelor fabuloase cu noua ediţie de iunie!

Autor: Andrei Ştirbu 27 mai 2014 Știri auto

Ca în fiecare an, aşteptăm vacanţa de vară cu entuziasmul unui şcolar care vrea musai să scape de exerciţiile de algebră. Unde plecăm în această vară? Îţi dăm şase sugestii cu un numitor comun: soarele! De la vise pe tărâmuri greceşti la poveşti romantice în Mallorca, de la zile vesele în Tunisia la peripluri pe urmele cavalerilor în Malta iată ce propuneri… „fierbinţi“ îţi facem.

Visezi la vacanţe cu rucsacul în spate şi tenişi în picioare, la drumuri molcome cu trenul, la jazz în mijlocul pădurii, la filme pe bandă rulantă, teatru în hale industriale, concerte de hang, la cele mai faine peisaje? Şase festivaluri fantastice, trei luni pline: pornim cronometrul pentru o vară ca-n poveşti! De la atmosfera electrică de la Electric Castle la line-up-ul impresionant de la Summer Well, de la serile boeme de la Gărâna Jazz Fest şi Anonimul la superproducţiile din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu şi până la sutele de filme bune proiectate la TIFF, lasă-te cuprinsă de această adevărată frenezie a festivalurilor.

Vedeta numărului de iunie GLAMOUR este Jessica Alba, actriţă, fashionista, mămică, femeie de afaceri, ecologistă. Citeşte un interviu exclusiv GLAMOUR cu această vedetă adorată de o lume întreagă şi muza a peste şapte milioane de followeri pe Twitter, trei milioane pe Instagram, cinci milioane pe Facebook. 

Tot în numărul de iunie GLAMOUR vei găsi un articol amplu dedicat unei probleme cu adevărat serioase: cancerul de piele. Îţi spunem care sunt greşelile pe care le facem frecvent (da, uneori fără să ne dăm seama!) şi cum să le punem capăt.

Editorii de modă GLAMOUR au întocmit în numărul de iunie o selecţie a celor mai colorate costume de baie şi au ales ţinutele colorate pe care să le iei în vacanţă precum şi accesoriile în nuanţe fructate care îţi vor înveseli outfiturille. Plus: un top al pantofilor care nu se vor demoda niciodată, de la balerini la botine şi de la sandalele cu barete la stilettos.

Această invitaţie la calm şi fericire nu putea fi completă fără un adevărat ghid de răsfăţ marca GLAMOUR. Beauty editorul nostru îţi dă cele mai bune sfaturi pentru un păr glam, un machiaj perfect şi o piele wow şi te invită să încerci cele mai vesele culori pe unghii în articolul nostru „Operaţiunea mani-pedi“. 

Numărul de iunie GLAMOUR este din 23 mai la toate chioşcurile de ziare la preţul de 6,90 lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide