(P) Glamour remodelare, mulţi bărbaţi şi un tuning

Autor: Dan Vache 16 iul. 2012 Știri auto

Un Bucuresti care „clocoteste”sub forfota verii si multi cai putere manati de barbati „pasionati” de forta propriilor masini si din ce in ce mai multi barbati „pasionati” de forta pe care le-o da propriul aspect. Cam asa se descrie perioada estivala in mijlocul orasului torid, in lumea barbatilor.
Este perioada in care acestia pun un accent mai mare pe propriul look, constienti fiind ca imaginea este din ce in ce mai importanta. Fie ca vorbim de look sau de transferul de imagine de la masina spre sine, barbatii vor sa impresioneze pozitiv.

Intelegand acest aspect, undeva in zona Victoriei, central, Glamour remodelare a pus bazele unui pionerat in domeniul „tuning-ului” pentru barbati. Cu alte cuvinte, a creat si pentru domni un cadru de relaxare totala, unde gandurile despre esecul ultimului meci al echipei de fotbal nu au ce cauta. Este locul ideal in care domnii isi pot rasfata corpul si chipul cu cele mai inovatoare tratamente.

Fie ca vorbim de terapii de remodelare care duc la pierderea in greutate, de terapii de tonifiere si dezvoltare a musculaturii, fie ca vorbim de tratamente faciale special dedicate tenului domnilor sau de masaje de relaxare, salonul le pune pe toate la dispozitia barbatilor, oferind garantia ca nimeni nu va avea nimic de suferit, corpul lor fiind remodelat, sustinut fiind de propria vointa, conform asteptarilor. Este o precizare care se impune mentionata ca urmare a nenumaratelor astfel de intrebari adresate adesea specialistilor Glamour.

Pentru luna iulie, Glamour remodelare are un program de „tuning” foarte bine structurat, comunicat sub sloganul. „Pentru ca masina ta merita un sofer impecabil!”

La doar 549 de la 1760 , platiti in luna iulie, acesta are valabilitate pana la finele anului si include:

o 4 sed. Liposuctie virtuala prin cavitatie – 20′ ( pierderea in cm)
o 4 sed. Ultrasunete 10 ‘ (permeabilizarea tesutului si distrugerea celulelor grase)
o 4 sed. Drenaj Limfatic 40′ (eliminarea toxinelor)
o 4 sed. Impachetare la Capsula Spa Line 40′ (eliminarea toxinelor si pierderea in greutate)
o 4 sed. Electrostimulare 45′ (transformarea masei grase in masa musculara)
o 4 sed. Fast-Slim 15′ ( un program intens de electrostimulare)

Pentru a putea beneficia si de alte oferte si informatii puteti accesa site-ul centrului de „tunning” Glamour remodelare la www.salonvictoriei.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide