Panamera: ce şanse avem să vedem coupeul cât mai repede pe stradă? [FOTO]

Autor: Marius Vișan 24 oct. 2016 Știri auto

A fost deja confirmat faptul că familia Panamera se va îmbogăţi cu o nouă varianta Sport Turismo, aşa că ne putem aştepta ca şi o versiune coupe să apară în viitorul apropiat. Pentru a ne ajuta să vizualăzăm mai bine viitorul Panamera Theophilus Chin a pus Photoshop-ul la treabă, şi a realizat două imagini ce întruchipează modelul coupe.

Unele surse sugerează că directorii din Stuttgart sunt preocupaţi de posibilitatea de a introduce un coupe, care, cu sau fără numele 928 pe siglă, va servi drept un succesor spiritual pentru Porsche Grand Tourer. Aceste zvonuri au apărut la sfârşitul lunii iunie, când fotografii spion ale unui Panamera coupe au apărut on-line, scrie Carscoops.com.

Cu toate acestea, întrebarea este, Panamera coupe se va materializa sau nu? Va trebui să aşteptăm şi să vedem, până atunci însă rămâne să ne mulţumim cu aceste randări.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide