Patru puncte, 30 de zile şi 580 de lei amendă pentru ce? Pe bune?!

Autor: Alexandru Banu 18 feb. 2018 Știri auto
Patru puncte, 30 de zile şi 580 de lei amendă pentru ce? Pe bune?!

Uite cum ne enervăm în duminici blânde ca asta, care ar trebui să fie liniştite, duminici în care ar fi trebuit să ne pegătim de pe acum pentru Dinamo – FCSB, pentru plimbări în parc şi relaxare. Un prieten ProMotor – pentru că aşa vă considerăm pe toţi, deşi unii ne înjură prin comentarii de nu mai ştim de noi – ne-a trimis iei pe messenger, în Facebook, o înregistrare cu camera de bord. Este chiar înregistrarea lui, din maşina personală. Oraşul? Totul se întâmplă în Cluj.

Noi ne-am tot uitat la înregistrare şi am încercat să înţelegem de ce, la un moment dat, un poliţist apare de printre maşini şi-l trage pe om pe dreapta. Şi am tot dat înapoi şi ne-am tot chiombit. De ce pe el, ce a făcut, are mesaje criminale pe maşină, o fi înjurat pe cineva, ce Dumnezeu o fi făcut. Apoi am văzut că a scris în zona de comentarii că a luat amendă 580 de lei (jumătate în 48h), 4 puncte de penalizare şi 30 de zile suspendare. Ok, nu a acordat prioritate pietonilor în zone semnalizate corespunzător. Dar care pietoni? Unde i-a văzut dl.poliţist aflat la datorie ascuns printre maşini.

Kia Ceed 2019 s-a lansat. Arată bine de tot (galerie foto)

Aaa, da, parcă era o trecere la un moment dat în filmuleţ. Pac, dăm înapoi, vedem o trecere, maşini care trec pe ea dar niciun pieton. Dar! Daaaa, în sfârşit, se vede un picior de fiinţă care atinge milimetric vârful nanometric al trecerii în timp ce prietenul nostru era cu maşina deja pe trecere. Serios?! Pentru asta i-aţi luat carnetul? Dacă omul ăsta nu minte – şi nu vedem vreun motiv s-o facă – şi i s-a luat carnetul pentru un pieton aproape imaginar, lăsaţi-ne să dăm 2387 de bile negre acelui poliţist pentru pătarea imaginii serviciului pe care-l face comunităţii.

Iar pe clujeanul păţit nu-l putem sfătui decât să meargă la serviciul public de poliţie şi să se intereseze dacă nu poate să facă o contestaţie, cu proba video la el. Normal ar trebui să le poată face pe ambele – şi contestaţia, şi aducerea probei video. Numai dacă îl opreşti în drum spre maşină pe şeful acelui poliţist şi-i arăţi înregistrarea ar trebui să-ţi dea dreptate. Voi ce spuneţi?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide