Pentru că, totuşi, e un BMW, Seria 2 Active Tourer oferă şi pachet M Sport

Autor: Oraan Mărculescu 03 apr. 2014 Știri auto

Apariţia lui BMW Seria 2 Active Tourer (primul BMW de mare serie cu tracţiune faţă, dar şi primul BMW monovolum din istorie) i-a pus pe jar pe mulţi fani, dar, din punct de vedere business, pasul este unul logic, deoarece vorbim de un răspuns dat lui Mercedes-Benz B-Class, care a demonstrat un bun succes comercial.

Hai, tătici şi mămici, să vedem cum mai faceţi acum drifturi!

Totuşi, cei de la BMW nu pot renunţa la spiritul sportiv al brandului, aşa încât din acest an Seria 2 Active Tourer îi va sensibiliza pe cei care doresc mai multă atitudine cu un pachet M Sport.

Ceea ce înseamnă în primul rând câteva accesorii exterioare, cum ar fi spoilerul profilat mai agresiv, cu o fantă inferioară de mari dimensiuni, dar şi finisare high-gloss black pentru ”rinichii” grilei frontale. Garda la sol este şi ea coborâtă cu 10 mm, pentru o stabilitate mai bună, iar oferta de jante de aliaj se îmbogăţeşte cu oferte noi, pe 17 sau 18 inci.

Pare incredibil, dar ăsta e un interior de monovolum, nu de coupe sportiv

Pachetul M Sport mai aduce nuanţa exclusivă Estoril Blue pentru caroserie, dar şi scaune şi volan sport, plus logo-ul ”M” în diverse locuri din habitaclu. Preţul pachetului M Sport pentru BMW Seria 2 Active Tourer va fi comunicat în cursul acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide