Porsche 918 Spyder se pregăteşte pentru debutul din 2013

Autor: Laurenţiu Florescu 01 aug. 2012 Știri auto

Porsche 918 Spyder va avea lansarea în luna septembrie a anului viitor, iar ingineri germani încearcă să folosească acest timp pentru a se asigura că odată prezentat, noul model din Stuttgart nu va avea rival.

Wolfgang Hatz, membru al Comitetului de Crecetare şi Dezvoltare Porsche susţine că 918 Spyder va fi un model care va revoluţiona industria auto, fiind în acelaşi timp o maşină super-sportivă, dar şi blândă cu mediul înconjurător.

Aceste cerinţe i-au pus la treaba pe ingineri, care au venit cu o soluţie ingenioasă. Porsche 918 Spyder va fi echipat cu un propulsor V8 care dezvoltă 570 CP, dar şi cu două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte, acestea aducând puterea totală în dreptul valorii de 770 CP.

Chiar şi la aceste performanţe astronomice, viitorul supercar german promite că va avea nevoie de doar trei litri de combustibil pentru a parcurge 100 km. Porsche 918 Spyder va fi garnisit cu cele mai noi tehnologii existente în domeniul auto, dar şi preţul va fi pe măsură. Viitorii clienţi vor fi nevoiţi să scoată din buzunar peste 650.000 euro pentru a achiziţiona cel mai nou produs din Stuttgart.

Porsche celebrează celebrul 917 şi oferă ca pachet opţional tema Martini Racing, un omagiu adus celebrelor maşini de curse din anii ’70

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide