Preţurile în România pentru noile Smart Fortwo şi Smart Forfour

Autor: Iulian Dnistran 20 aug. 2014 Știri auto

Noile generaţii ale modelelor de oraş Smart Fortwo şi Smart Forfour au fost lansate la Berlin în urmă cu o lună, iar acum sunt disponibile şi în România. Preţurile pornesc de la 11.352 de euro cu TVA inclus pentru versiunea cu două uşi şi de la 12.040 de euro cu TVA inclus pentru varianta cu patru uşi.

Noile Smart Fortwo şi Smart Forfour sunt disponibile în patru niveluri de echipare – basic, passion, prime şi proxy. Totodată, la lansare există şi o ediţie limitată numită ediion #1.

Versiunea de bază include, pe lista de echipamente standard, lumini de zi cu LED-uri, închidere centralizată cu telecomandă, cruise control cu limitator de viteză, computer de bord şi geamuri electrice faţă.

Pentru aproximativ 1.400 de euro în plus, poţi să alegi versiunea passion, care vine cu un ecran color cu diagonala de 3,5 inci pe instrumentarul de bord, un volan multifuncţional, sistemul de direcţie Direct-Steer şi posibilitatea optării pentru un interior în două culori – negru/alb sau negru/portocaliu.

Varianta prime porneşte de la 13.426 de euro cu TVA inclus şi aduce în plus scaune din piele încălzite, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele şi sistemul Lane Keeping Assist, care atenţionează şoferul la părăsirea benzii de rulare.

Echiparea proxy costă 14.884 de euro în varianta cu două uşi şi vine cu un plafon panoramic şi scaune îmbrăcate în material ecologic asemănător pielii naturale.

Totodată, ediţia limitată edition #1 primeşte o vopsea exterioară în două culori, jante din aliaj de 16 inci, suspensie sport care coboară garda la sol cu 10 mm şi un plafon panoramic cu protecţie solară. În interior, volanul multifuncţional cu trei spiţe este îmbrăcat în piele, iar pedalierul este construit din oţel inoxidabil. Preţul pentru un Smart Fortwo edition #1 este de 14.577 de euro cu TVA inclus.

Preţurile de mai sus sunt valabile pentru motorizarea pe benzină de 1,0 litri cu 71 CP şi cutie de viteze manuală. Motorul de top – de 0,9 litri cu 90 CP – va fi disponibil din decembrie 2014, iar cutia automată cu dublu ambreiaj va ajunge pe lista de opţiuni la începutul lui 2015.. Livrările vor începe la sfârşitul lunii noiembrie 2014.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide