Preţurile noului Mercedes-Benz B Class în România

Autor: Gabriel Grosoiu 29 sept. 2011 Știri auto

Anul 2011 a fost unul cât se poate de special pentru Mercedes-Benz, care a împlinit 125 de ani de tradiţie auto. Poate şi din acest motiv, notăţile venite din partea producătorului german au fost mai multe ca de obicei, iar Salonul Auto de Frankfrut a prilejuit, printre alte premiere venite de la Stuttgart, prezentarea noii generaţii B Class.

A doua generaţie a monovolumului Clasa B a sosit acum şi în România, venind cu două motorizări pe benzină şi două propulsoare diesel. Modelul entry-level al gamei este B180 BlueEFFICIENCY de 122 CP, la preţul de 24.676 euro. B200 BlueEFFICIENCY ridică miza, cu 156 CP, costând 26.660 euro, în timp ce oferta diesel este deschisă de B180 CDI BlueEFFICENCY, cu 108 CP şi un preţ de 25.916 euro. Vârful gamei Mercedes B Class este modelul B200 CDI BlueEFFICIENCY, care oferă 135 de cai-putere şi costă 27.900 euro. Toate preţurile comunicate nu conţin TVA.

Dotările standard ale noului Mercedes-Benz B Class sunt destul de generoase, încă de la nivelul de bază al gamei. Astfel, maşina se încadrează în specificul casei germane, în ceea ce priveşte siguranţa, cu un set complet de airbag-uri, inclusiv cele pentru genunchi, bazin şi tip cortină, ESP, ASR, lumini de frână adaptive, dar şi sistemul Attention Assist. Mercedes B Class vine dotat în standard şi cu sistem Start/Stop, transmisie manuală în şase trepte şi funcţia Headlight Assistant.

Fiind un Mercedes-Benz, noul B Class beneficiază de o listă amplă de opţionale, pe care cei pasionaţi de configurarea maşinii lor o pot consulta minute întregi. Proiectoarele de ceaţă pot fi comandate pentru 229 de euro, dar pe listă mai există şi farurile Bi-Xenon- 1.047 euro sau sistemul inteligent de iluminare ILS- 1.736 euro. Camera pentru marşarier costă 359,60 euro, iar sistemul Cruise Control, 310 euro.

Confortul este sporit de scaunele faţă reglabile electric– 347,20 euro, la care s-ar mai putea adăuga opţinea încălzirii acestora- 359,60. Pasagerii din spate pot beneficia de cotieră, disponibilă pentru 204,60 euro. La capitolul transmisie, B Class este primul Mercedes-Benz echipat cu transmisia cu dublu ambreiaj şi şapte trepte 7G-DCT, ce poate fi comandată pentru 2.256,80 euro. Cu siguranţă, familiştii vor aprecia caracterul practice oferit de noul Mercedes B Class şi vor petrece câteva ore bune accesorizându-şi viitoarea maşină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide