Prima maşină Tesla Model 3 a ieşit de pe porţile fabricii. Cine este primul posesor al cele mai accesibile Tesla – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 iul. 2017 Știri auto

Elon Musk este posesorul primului exemplar Tesla Model 3.

Musk a prezentat primul vehicul Tesla Model 3 pe Twitter şi Instagram în weekend, oferind imagini cu noul sedan cu patru uşi, parcat în faţa fabricii Tesla din Fremont, California.

Membru al consiliului de administraţie al Tesla, Ira Ehrenpreis, a fost prima persoană care avea dreptul să deţină primul Model 3, însă el i l-a făcut cadou fondatorul miliardarului la anivesarea de 46 de ani. 

Tesla vrea să-şi mărească drastic producţia acestui model, în următoarele luni.

Primii 30 de clienţi vor intra in posesia propriul Model 3 la sfârşitul lunii iulie. După aceasta, Tesla intenţionează să producă 100 de maşini în august, 1.500 în septembrie şi 20.000 în decembrie, potrivit lui Musk.

Musk a avertizat că există o lungă listă de aşteptare pentru livrările precomandate. Clienţii care au depus avansul în această perioadă nu vor primi maşina înainte de sfârşitul anului 2018, a declarat el la conferinţa anuală a acţionarilor.

Tesla a deschis lista de precomenzi pentru Model 3 acum un an în urmă. În câteva zile, peste 300.000 de clienţi au depus depozite de 1.000 de dolari pentru a-şi rezerva locul pe lista de aşteptare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide