Primele Ford EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. În ce ţări vor ajunge acestea

Autor: Marius Vișan 22 dec. 2017 Știri auto
Primele Ford EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. În ce ţări vor ajunge acestea

Ford România anunţa săptpămâna trecută faptul că primele exemplare ale noului EcoSport produs la Craiova au fost încărcate pe trenurile speciale şi sunt gata de livrare către pieţele europene în vederea lansărilor locale. 

„Avem deja două trenuri cu aproximativ 600 de maşini pe care le-am încărcat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat (9-10 decembrie). Suntem foarte mulţumiţi de faptul că lansarea se desfăşoară conform planurilor şi procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova şi furnizorii noştri au făcut o treabă excelentă şi sunt extrem de mulţumit cu rezultatul operaţiunilor”, a declarat John Oldham, Preşedinte Ford România şi director al fabricii de la Craiova.

Primele două trenuri încărcate cu EcoSport vor merge către Marea Britanie şi Germania, lansările naţionale la nivelul întregii Europe – implicit România – urmând să aibă loc după mijlocul lunii ianuarie. Ford a început oficial producţia noului EcoSport în luna octombrie. Pentru a sprijini volumul de muncă în creştere, la fabrica de la Craiova au fost angajaţi în plus 1700 de operatori de bază şi personal calificat în cursul acestui an. În acest moment, Ford România are 4200 de angajaţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide