Primele imagini cu maşina pe care nu ai cum să n-o respecţi

Autor: Alexandru Banu 26 feb. 2018 Știri auto
Primele imagini cu maşina pe care nu ai cum să n-o respecţi

Da, şi noi avem aceeaşi problemă ca voi. Nu mai ştim care Audi e care. Care e mai mic şi care e mai mare. De câte ori n-ai avut sentimentul că te faci de ruşine pentru că nu deosebeşti A4 de A6? De câte ori nu te-ai uitat să vezi dacă are 2 sau 4 uşi, farurile alungite sau cele mai pătrăţoase ca să recunoşti dacă e modelul “nou” sau ăla vechi? BMW a fost prima care a spus acum vreo lună ca va schimba design-ul maşinilor destul de tare ca să fie mai uşor de recunoscut între ele, clasele. Mai e mult până departe.

Dar uite că azi vine Audi şi spune că vom vedea, în sfârşit, altceva. Piaţa care a văzut poze spion şi care s-a informat de la sursă nu spune că ar fi atât de mari diferenţele. Acum, nici nu ar fi ok pentru un producător atât de iubit tocmai pentru redundanţa modelelor să schimbe foaia complet. De ce să schimbi reţeta tortului dacă toată lumea îl cumpără ca pe pâinea caldă?

O să vedem maşina asta într-o săptămână, când se lansează oficial la Salonul Auto Internaţional de la Geneva. Până atunci, avem acest filmuleţ de promovare şi speranţa că nemţii vor “scăpa” mai multe detalii pe net, inclusiv poze complete cu maşina, interior şi exterior, motoare şi dotări.

BMW Seria 3 pulverizat la relanti de o bilă gigantică (video)

Din noul minispot nu prea înţelegem multe. Vedem un om fericit la volan şi nişte urme de stopuri. Adică nimic. Nemţii nu s-au ferit însă să spună clar că este vorba despre noul A6. Dacă îşi mai punea cineva problema lansării unei noi generaţii – a cincea – după cea din 2011, acum e clar că a venit momentul. La 7 ani distanţă şi la 24 de la primul model care a înlocuit celebrul Audi 100.

Despre motoare nu prea ştim decât că, aşa cum scrie site-ul de profil Carscoops, vom avea şi V6-le TFSI de 3 litri şi 340 de cai putere. O dată cu A6-le berlină vor fi şi variantele break (pozată deja camuflată), allroad şi, sperăm noi, S6, dar mai ales RS6. Răbdare, prieteni, mai e puţin şi vine.

Alexandru Banu

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide