Primele imagini cu Volkswagen Passat CC facelift

Autor: Andrei Nan 09 dec. 2011 Știri auto

În 2007, atunci când Volkswagen a hotărât că este timpul să intre în clubul exclusivist al coupe-urilor cu patru uşi, mişcarea germanilor părea foarte curajoasă. După patru ani, Passat CC a rămas, în continuare, cel mai accesibil model din segmentul său, care s-a îmbogăţit doar cu exemplare premium. Totuşi, succesul maşinii vândute până acum în 270.000 de unităţi nu a putut împiedica alinierea lui Volkswagen Passat CC la noua imagine de marcă.

Partea frontală este o reinterpretare a liniilor pe care Volkswagen le foloseşte în ultimii trei ani, iar CC a preluat în stil propriu, de la Passat-ul clasic, grila sobră şi farurile care folosesc acum LED-uri pentru iluminarea diurnă. Spatele păstrează forma alungită a stopurilor, dar aspectul acestora a fost reconfigurat, în ton cu tiparul gamei.

Interiorul nu beneficiază de modificări importante, dar echipamentul standard s-a îmbogăţit acum cu farurile bi-xenon, alături de sistemul care detetectează oboseala şoferului şi sistemul audio RCD 310. Gama de motorizări rămâne aceeaşi de până acum, fiind formată din TSI-urile de 160, 210 şi 300 CP, preum şi din TDI-urile de 140 şi 170 CP. Noul Volkswagen Passat CC va ajunge pe piaţă în prima parte a anului viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide