Primele imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz A-Class!

Autor: Oraan Mărculescu 05 mart. 2012 Știri auto

Noul Mercedes-Benz A-Class schimbă total „domeniul de activitate”: dintr-un monovolum de clasă mică, având soluţii interesante pentru amenajarea spaţiului interior şi un caracter puternic de maşină citadină, iată că noul A-Class intră cu forţe proaspete în clasa compactă, ca un hatchback premium cu pretenţii.

Primele imagini cu noul Mercedes-Benz A-Class ne arata o compacta premium reusita

Acestea sunt primele imagini oficiale al lui Mercedes-Benz A-Class, înaintea premierei oficiale de la Salonul Auto Geneva 2012. Se poate observa că vorbim de o maşină care vizează fără menajamente rivalii germani BMW Seria 1 şi noul Audi A3 (care este prezentat în premieră mondială tot la salonul elveţian).

Faţă de conceptul A-Class de la Shanghai 2011, modelul de serie Mercedes-Benz A-Class are o parte frontală sensibil mai „cuminţită”, în linie cu fratele monovolum B-Class. Spatele este suficient de dinamic, dar, din nou, se remarcă un stil mai puţin sportiv decât al conceptului prezentat la chinezi – ba chiar unii ar putea remarca o asemănare interesantă cu forma stopurilor lui Seria 1…

Spatele lui Mercedes-Benz A-Class nu e asa sportiv ca al conceptului de la Shanghai 2011

Din lateral, noul Mercedes-Benz A-Class exprimă dinamism, cele două muchii proeminente întretăindu-se înspre spate şi conferind un joc interesant de lumini pe caroserie. În acelaşi timp, suprafaţa vitrată laterală este frumos arcuită, A-Class având o alură cu suficient de mult nerv, dar reuşeşte să denote şi sobrietate.

Evident, cei mai pretenţioşi pot apela şi la programul de personalizare cu accesorii AMG – de remarcat spoilerul frontal mai agresiv, cu trei fante uriaşe de aerisire, precum şi grila frontală cu un look surprinzător, în timp ce spoilerul spate este garnisit cu două fante laterale, un difuzor discret şi două evacuări ovale.

Mercedes-Benz A-Class beneficiaza si de un program de personalizare AMG

Interiorul nu este extravagant, decât în ce priveşte materialele de bună calitate şi inovaţiile high-tech. În rest, s-a preferat un stil mai simplist, cu tuşe de sportivitate şi lux. Rămâne să aflăm mai multe detalii şi să vă oferim mai multe detalii despre noul Mercedes-Benz A-Class cu ocazia inaugurării oficiale în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2012.

Interiorul lui Mercedes-Benz A-Class este mai simplist, dar foarte bine dotat

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide