Primele poze cu Dacia Sandero – aşa arată noul Sandero 2

Autor: Andrei Nan 11 oct. 2012 Știri auto

Noua Dacia Sandero, practic versiunea hatchback a lui Dacia Logan, îşi face apariţia la Salonul Auto Paris 2012 alături de noua generaţie Logan 2. Faţă de precedentele Sandero şi Logan, acum cele două modele sunt mult mai apropiate din punct de vedere vizual.

 

Astfel, noua Dacia Sandero arborează aceeaşi parte frontală robustă, cu o imagine de marcă foarte bine evidenţiată şi cu un stil mai germanic. În spate, Sandero beneficiază tot de stopuri pătrăţoase, la fel ca noul Logan, dar, pentru că Sandero e un hatchback, muchia laterală îi conferă o tuşă mai importantă de sportivitate.

Interiorul noii Dacia Sandero este acelaşi ca la noul Logan 2, ceea ce înseamnă un design mai modern, cu o planşă de bord având o ergonomie mai bună şi care beneficiază, opţional, de sistemul Media Nav. Faţă de Logan, noul Sandero va oferi mai puţin spaţiu în spate pentru pasageri şi bagaje, dar, graţie lungimii de circa 4 metri, Sandero 2 va fi mai manevrabil în oraş.

Ca motorizări de bază, noua Dacia Sandero se bazează pe serviciile unui benzinar de 1,2 litri şi 75 CP, respectiv pe un dCi de 1,5 litri şi 75 CP. Cei mai pretenţioşi vor avea la dispoziţie noul TCE de 0,9 litri şi 90 CP, dar şi versiunea de 90 CP a dCi-ului de 1,5 litri.

Din gama Sandero nu va lipsi varianta Stepway, cu un look de crossover, dar rămâne de văzut dacă aceasta va fi şi ea lansată la Salonul Auto Paris 2012, alături de noile Logan şi Sandero. Pentru moment, puteţi admira noua Dacia Sandero în imaginile din GALERIA FOTO.

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE NOUA DACIA SANDERO?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide