Primul pick-up Mercedes va fi lansat anul acesta – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 14 mart. 2016 Știri auto

 


Mult aşteptatul Mercedes 4×4 pick-up ar putea fi lansat într-o o versiune concept anul acesta în octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris, informează Autoexpress.co.uk

GALERIE FOTO 

În cele mai multe cazuri versiunea concept apare cu un an înainte ca maşina să fie produsă efectiv la scară largă, zvonurile anunţând că apariţia lui X-Class (cum se anunţă că se va chema), pe pieţele din Germania şi Marea Britanie, se va face la începutul anului 2018. 

”Responsabilă” pentru noul model va fi divizia Mercedes-Benz Vans. „Putem livra clienţior vehicule Mercedes ce oferă un nivel ridicat de utilitate şi, în acelaşi timp, confort şi siguranţă”, spune Volker Mornhinweg, şef al Mercedes-Benz Vans. „Vom proiecta primul pick-up Mercedes în conformitate cu reţeta de succes pe care am aplicat-o la toate vehiculele noastre”, a mai spus acesta. 

Sub capotă, noul Mercedes va împărtăşi aceeaşi platformă cu recentul Nissan Navara pick-up. Nissan vine cu un singur motor diesel de 2.3 litri, dar se aşteaptă ca noul venit de la Mercedes să ofere motoare pe benzină şi diesel cu patru şi şase cilindri, asociate cu transmisii manuale şi automate. De asemenea, va exista chiar şi o variantă hibrid pe benzină. 

La interior noul Mercedes doreşte să producă un pick-up asemănător din punct de vedere al confortului cu oricare alt autoturism din gama sa, astfel încât ne putem aştepta la un design familiar cu tehnologii moderne cum am vazut pe recentul Mercedes V-Class MPV. Printre caracteristici enumerăm un ecran central şi cele mai recente sisteme de asistenţă de siguranţă, doar că pentru a se asigura că pick-up-ul va face faţă unui mod robust de viaţă, constructorii germani vor folosi materiale precum plasticul dur.

Cu noul pick-up, Mercedes este de aşteptat să facă ceea ce a făcut cu M-Class acum doua decenii pentru a ajuta la redefinirea segmentului oferind un produs care se concentrează pe confort şi lux, dar care oferă performanţe decente de off- road şi robusteţe.

GALERIE FOTO cu fotografii spion cu noul Mercedes Pick-up


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide