Primul SUV produs de Aston Martin va avea un nume preluat din limba rromani – FOTO

Autor: ProMotor 19 mart. 2018 Știri auto

Aston Martin face eforturi susţinute pentru a intra în gama SUV premium. Britanicii s-au hotărât să-l şi producă începând de anul viitor, însă nu va purta numele DBX asemenea conceptului după care a fost inspirat.

SUV-ul va fi numit Varekai. Numele este împărţit cu o fostă producţie Cirque de Soleil, derivă din cuvântul rroami „oriunde” şi este o referire clară la capacitatea sa de a merge oriunde.

CEO-ul Andy Palmer spune că lucrările la proiectul SUV-ului au avut la bază un mesaj simplu: „Dacă Aston Martin vrea să supravieţuiască, trebuie să facă un SUV”.

Indiferent de nume, ne putem aştepta ca anumite lucruri să fie preluate şi de la concept car. În timp ce maşina de prezentare a fost o versiune cu două uşi, versiunea de producţie va avea probabil patru. 

O altă schimbare semnificativă se referă la sistemul de propulsie: conceptul era pur electric, dar SUV-ul de producţie este de aşteptat să fie oferit cu o serie de opţiuni.

FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide