Probabil cel mai spectaculos Lamborghini de fotbalist

Autor: Alexandru Banu 14 dec. 2017 Știri auto

Sincer cele mai multe probleme cu Aubameyang le avem când trebuie să-i scriem numele. L-am scrie Oabama Young, dar nu vrem totuşi să-l ducem la nivel de preşedinte. Ar putea fi însă preşedinte în faţa porţii la câte goluri dă. Are 140 de goluri în 211 meciuri pentru BVB, dintre care 20 a dat în 22 de meciuri numai campionatul ăsta. Sezonul trecut a ieşit golgheter în Bundesliga.

Gabonezul (Doamne, cât de urât sună) pentru că e din Gabon, e mereu pe Instagram cu hainele scumpe, cu semnul lui Batman sculptat în păr sau cu ghetele de fotbalist pe care are cristale de 3.500 de dolari. Nu joacă încălţat aşa, dar le mai scoate la antrenamente pentru blitz-uri.

Aubameyang a recunoscut că-i place să fie în centrul atenţiei, inclusiv cu maşinile pe care le are. Iar una dintre ele se duce pe piaţa second hand, nu pe transfermarkt, pe un site special. Aventador-ul lui cu ideograma trademark a lui Captain Flash este un Lamborghini perfect, cu tracţiune integrală şi 700 de cai ( LP 700 – 4 ). Da, exact acel motor de 6.5 litri. Maşina este din octombrie 2014 şi Aubameyang o dă cu preţul corect, zicem noi. Are numai 36.000 de kilometri, o medie de 1.000 km / lună în cele 36 de luni de folosinţă. Jucătorul de 28 de ani care a început în 2008 la Milan şi a ajuns în 2013 la Borussia Dortmund cere 280.000 de euro pe maşina asta chiar unică.   

Unul dintre cei mai mari colecţionari de maşini periculoase e Ronaldo. El a avut cam tot ce a apărut şi Lamborghini, şi Bugatti. Culmea e însă că Messi, care nu se manifestă social în maşini scumpe, se pare că are cea mai scumpă maşină de fotbalist. Umblă vorba că i-ar fi luat furat tocmai lui Ronaldo de sub nas un Ferrari vechid e curse, la o licitaţie. Ar fi una din TOP 3 maşini vândute la lictaţie, cu un preţ între 30 şi 35 de milioane de euro.

Ultimele evenimente mari pentru jucătorii Barcei şi pentru cei ai Realului au fost când şi-au primit maşinile cu cel puţin câte 300 de cai putere de la Audi, sponsor pentru ambele duşmane de o viaţă.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide