Programul Rabla pentru ceasuri. Te duci cu Dacia veche şi ţi-o împachetează la fix

Autor: Alexandru Banu 08 dec. 2017 Știri auto

E luna cadourilor. În reclame ninge de la începutul lui noiembrie. Brazii au globuri din septembrie şi copiii îi scriu Moşului de prin octombrie. La sfârşitul lui decembrie începem să pregătim Sărbătorile de Paşti. Aşa e lumea, ne grăbim şi ne trebuie ora exactă ca să nu pierdem nicio secundă. De cele mai multe ori, graba strică treaba, dar o şi salvează.

Nişte americani s-au gândit să facă un business din timpul şi banii noştri. Cum maşinile şi ceasurile merg ca fetele şi maşinile, băieţii ăştia sunt pasionaţi de ambele şi s-au gândit la ceilalţi pasionaţi de ambele. Or fi zis ei acolo, hai să le dăm oamenilor ceva mişto, ceva unic, ceva care nu s-a mai făcut, să ne dea 1.500 $ pe bucată dar să fie atât de fericiţi şi emoţionaţi că banii ăştia nu mai contează.

Şi aşa au început să caute rable, adică maşini vechi. Sau să le accepte pe ale tale şi să le facă bucăţi. Din fiecare rest de maşină şi resturi de piese, ei confecţionează ceasuri. Nu există niciun ceas ca altul. Toate sunt unice, făcute din materiale diferite şi vândute personal. Aşa că dacă ţi-era frică să dai 50.000 de euro pe un Rolex pentru că ar fi putut să-l aibă şi vecinul de la scara B, acum dai de 30 de ori mai puţin pe un ceas pe care eşti sigur că nu-l mai are nimeni în lume orice s-ar întâmpla. Compania se numeşte REC Watches şi a scos până acum numai ceasuri Mustang din rable Mustang făcute bucăţi. Nu credem însă că dacă te vei duce cu Veyron-ul, te vor refuza. Sau cu o Dacie 1310 cu care vei lua faţa tuturor. Ar fi mişto să foloseşti butonul de claxon pentru reglaj. Glumim! După cum vedeţi, ceasurile arată totuşi ca nişte ceasuri şi componentele sunt luate şi croite pe măsura unui ceas normal.

Nu ştim ce mecanisme interne folosesc băieţii, dar sigur nu-ţi pot vinde din Dragonul Roşu la 1.500 de dolari. Foarte mişto ideea şi un cadou unic pe care îl poţi face dacă ţii într-adevăr mult la cineva. Daţi-le link-ul ăsta iubitelor voastre!

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide