Programul Rabla primeşte încă 30.000 de tichete

Autor: Mediafax 03 aug. 2018 Știri auto
Programul Rabla primeşte încă 30.000 de tichete

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că au fost alocaţi bani în plus, la rectificarea bugetară, pentru programul „Rabla” cu scopul acordării a încă 30.000 de tichete pentru achiziţia de autoturisme. Aceasta a precizat că sumele sunt duble comparativ cu anul trecut.

„Avem o suplimentare importantă de fonduri pentru programul Rabla, privind acordarea a încă 30.000 de tichete pentru achiziţia de autoturisme. Astfel vom ajunge la 50.000 de tichete alocate în acest an programului Rabla, dublu faţă de anul 2017”, a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Palatul Victoria.

Şeful Executivului a adăugat că Guvernul va demara un program „pentru înnoirea aparaturii electrocasnice pentru a încuraja achiziţia de aparate performante cu consum redus de energie”.

Suma alocată suplimentar de Executiv pentru aceste două programe se ridică la 230 de milioane de lei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide