ProMotor a acceptat provocarea lansată de FAN Courier

Autor: Adrian Mihălţianu 05 dec. 2013 Știri auto

Mănuşa a fost aruncată, iar răspunsul la provocarea lansată de FAN Courier a fost afirmativ, astfel că ProMotor şi FAN Courier s-au întrecut pe 4 decembrie pe traseul Bucureşti-Mediaş, cu un scop precis: să-i livreze un colet cu un conţinut secret, în valoare de 3.000 de RON, câştigătorului desemnat prin tragere la sorţi

Norocosul câştigător care va primi premiul misterios este Idu Ştefan, din Mediaş, care a fost extras din cei 10.449 de participanţi la concursul Provocarea: ProMotor vs FAN Courier.

Cursa a demarat miercuri, 4 decembrie, la ora 8 dimineaţa, cu start din Bucureşti, de la sediul FAN Courier de pe Şoseaua de Centură. De aici, cele două echipe s-au întrecut până în Mediaş, în încercarea de a livra cât mai rapid premiul. Pentru ca totul să fie mai palpitant, traseele celor două echipe au fost diferite, dar de lungimi aproape egale.

Astfel, echipa ProMotor a plecat pe direcţia Bucureşti-Vălenii de Munte-Braşov-Sighişoara-Mediaş, în timp ce echipa Fan Courier a concurat pe ruta Bucureşi-Piteşti-Rm. Vâlcea-Sibiu-Mediaş. Întrecerea a putut fi urmărită live aici, iar noi v-am ţinut la curent cu progresul băieţilor pe pagina de Facebook ProMotorRomania.

Echipa ProMotor a avut la dispoziţie un model BMW, cu ajutorul căruia a încercat să compenseze îndemânarea prin trafic a celor de la FAN Courier. Totuşi, până la urmă tot cei de la Fan Courier s-au dovedit a fi mai rapizi, şi asta nu doar pentru că băieţii noştri au rămas blocaţi în trafic pe serpentinele de la Cheia din cauza unor transporturi speciale (a se citi: mastodonţi), ci şi pentru că echipa Fan Courier a ştiut să profite de toate scurtăturile pe care le ştie, astfel încât a ajuns cu trei sferturi de oră mai devreme decât echipa noastră…

Asta e, ne declarăm învinşi, dar ne vom lua noi revanşa!!

Premiul surpriză a intrat în posesia câştigătorului.
 
Acesta ne-a dezvăluit că iniţial nu a vrut să participe, fiindcă a crezut că i se va cere să trimită un SMS „cu bani”. La a doua încercare nu a reuşit să se înscrie, reuşita venind abiadupă a treia încercare. Vizibil emoţionat, Idu Ştefan ne-a primit cu braţele deschise, alături de soţia, fiica şi nepoţica sa, care probabil se va bucura cel mai mult de iPad-ul câştigat de bunicul ei. La plecare, câştigătorul ne-a atenţionat că ne mai aşteaptă pe la el.
 
Iată un motiv suficient pentru a ne face drum pe-acolo, pentru că deşi am pierdut, nouă ne-a plăcut!

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide