ProMotor NEWS: Cele mai bune lanţuri din lume

Autor: ProMotor 11 ian. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Cele mai bune lanţuri din lume

Firma germană RUD produce cele mai noi şi inovatoare tipuri de lanţuri de iarnă pentru caucicuri. Lanţurile ROTOGRIP sunt relativ cunoscute în lumea tiriştilor şi a şoferilor de autobuz, acestea oferă aderenţă sporită pe zăpadă roţilor maşinilor mari.

Lanţurile clasicele nu sunt printre cele mai la îndemâna accesorii de montat pe timp de iarnă şi nu arareori pot ajunge să strice cauciucul pe care sunt montate. Însă lanţurile rotative ROTOGRIP se pot monta sub automobil în dreptul unei roţi. O rotiţă de care sunt prinse lanţuri sunt învârtire de un motoraş şi aruncă lanţurile sub roată, cauciucul călcând în permanenţă pe ele în timpul deplasării.

Totuşi lanţurile ROTOGRIP nu sunt recomandate automobilelor de gabarit scăzut din cauza gardei înalte necesare pentru a amplasa acest sistem antiderapant.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide