ProMotor NEWS: Lego şi BMW sunt inseparabile. Au construit împreună motocicleta viitorului

Autor: ProMotor 17 feb. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Lego şi BMW sunt inseparabile. Au construit împreună motocicleta viitorului

Când eşti un ditamai brand-ul, poţi să face experimente. Când banii intră de pe orice vinzi, producţia de linie trebuie susţinută cu un marketing science fiction. Iar când te asociezi cu un alt brand, la fel de enorm, nu poate să iasă decât ceva bun. Excepţia care confrimă regula e piesa cântată de Metallica ş Lady Gaga la Grammy, un eveniment nefericit.

Înapoi la roţi şi motoare, Lego şi BMW Motorrad – divizia de motociclete – au făcut un proiect împreună. O motocicletă a viitorului care într-o lume nebună nu mai are nevoie de roţi, ci pluteşte. Este vorba de un R 1200 GS – una dintre cele mai capabile motociclete pe orice tip de teren.

Lego a construit două kit-uri, unul normal şi funcţional, iar celalalt futurist rău de tot – cel despre care spuneam că mai mult zboară decât merge. Ambele kit-uri sunt din 600 de piese. BMW a reprodus într-un soft 3D cum ar arăta motocicleta viitorului. Cele două kit-uri 1200 GS vor fi expuse atât de Lego, cât şi de BMW la diverse expoziţii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide