ProMotor NEWS: Porsche SH dat cu de 4 ori preţul unui model nou

Autor: ProMotor 15 mart. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Porsche SH dat cu de 4 ori preţul unui model nou

Licitaţiile sunt făcute pentru oameni cu bani care vor mai mult decît să dea o pedală. Sunt interesaţi să procure o maşină special, iar special înseamnă de cele mai multe ori de epocă. Sau foarte rară. Ce ar fi atât de special şi rar la un model hardcore ca Porsche 911 GT3 RS4 din 2011? Ok, e un GT3 RS, scoate 500 de cai şi face suta la oră în 3.4 secunde la testul experţilor. Însă mai sunt maşini noi care fac şi mai repede suta şi ai căror proprietari nu cer pe ele la licitaţii 750.000$.

750.000$ PE O MAŞINĂ DE 185.000$

Aproape 1 milion pentru un Porsche nou. Pentru că are numai 220 de km făcuţi. Particularităţile acestui model sunt trei mari şi late care au crescut preţul până la de 4 ori.  În primul rând au fost numai 158 de bucăţi pentru SUA, iar toate s-au dat. A doua este că numai 36 au fost negre. Iar a treia este că e unul dintre cele două căruia poţi să-i faci nişte modificări la instalaţia audio, pe care poţi chiar s-o scoţi ca să mai uşurezi maşina şi să fie mai rapidă. În banii ăştia mai primeşti nişte mici modificări de stil exterior şi interior cerute de proprietar când şi-a personalizat maşina. Maşina s-a vândut cu 750.000$ la licitaţia Gooding & Company din SUA.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide