Prostia pe care o face o şoferiţă în mijlocul Bucureştiului [FOTO-VIDEO]

Autor: Mediafax 28 oct. 2016 Știri auto

Circulaţia tramvaielor 21, 4, 5 şi 20 a fost blocată, joi, în zona Pieţei Sf. Vineri din Capitală, de aproximativ 40 de minute, din cauza unui autoturism parcat cu una dintre roţi pe linia de tramvai, potrivit oficialilor din Brigada Rutieră a Capitalei.

Circulaţia tramvaielor este blocată în zona Piaţa Sfânta Vineri din centrul Capitalei, cozile formată fiind pe sute de metri, au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, oficiali din Brigada Rutieră a Capitalei.

Tramvaiele rămase blocate sunt de pe liniile 21, 14, 5, 40, circulaţia fiind blocată de aproximativ 40 de minute din cauza unui autoturism parcat cu una dintre roţi pe linia de tramvai. 

Au fost trimişi la faţa locului agenţi de la Poliţia Rutieră, dar şi poliţişti de la Secţia 10 şi s-a luat legătură cu Primăria Capitalei pentru ca în zonă să fie adusă o platforma care să ridice autoturismul.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis în cauză dosar penal.

Mai multe puteţi afla din reportajul celor de la Digi24

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide