Randări cu noua generaţie Ford Mondeo

Noua generaţie Ford Mondeo urmează să fie prefigurată de un concept chiar cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011, din toamnă. Pentru moment, însă, francezii de la L'Automobile Magazine ne prezintă versiunea lor despre cum ar putea arăta Mondeo 4.

Randări cu noua generaţie Ford Mondeo Randări cu noua generaţie Ford Mondeo

Actuala generaţie Ford Mondeo a fost lansată în 2007,iar în vara lui 2010 a primit un facelift relativ discret. Atenţia seîndreaptă acum către cea de-a patra generaţie, care ar trebui săapară în 2012 - VEZI AICIRANDĂRILE.

Cei de la L'Automobile Magazine au realizat câteva randări, prin careîncearcă să ne dea o idee despre cum ar putea arăta noul Mondeo.Iar realitatea virtuală ne arată o maşină care aplică reţetaevoluţiei în materie de design, viitorul model rafinând,practic, stilul adoptat de actuala versiune Mondeofacelift.

Grila şi farurile urmează să fie mai înguste, în contradicţie cuimensa fantă centrală din spoiler, aşa încât noul Mondeo vafi o maşină cu un aspect mai îndrăzneţ, chiar mai agresiv.În acelaşi timp, sunt evidente pretenţiile în creştere ale celor dela Ford, Mondeo urmând a da dovadă de mai mult dinamism şirafinament, cu un spate care aminteşte oarecum de Mazda6, nu denoul Ford Focus.

În ce priveşte dimensiunile, noua generaţie Mondeo vaevolua foarte puţin, fiind deja printre cele mai spaţioase berlinede clasă medie, în timp ce portbagajul va plusa cu noiidei practice. În schimb, la nivel tehnic noul Mondeo va veni cu omică revoluţie, urmând a propune o versiune de propulsie hibridă.Toate motorizările pe benzină vor fi dotate cu turbosuflantă, întimp sistemul Stop&Start va fi standard pe toatepropulsoarele.

Mai multe detalii despre noul Ford Mondeo vom afla cuocazia Salonului Auto Frankfurt 2011, unde sunt mari şansesă fie expus un concept care, cel mai probabil, va prefigura nouaversiune Ford Mondeo Coupe, care a fost deja confirmată oficial.