Rechemare în service Nissan – Titan, Armada şi Infiniti QX56

Autor: Silviu Draganescu 07 iul. 2008 Știri auto
Rechemare în service Nissan – Titan, Armada şi Infiniti QX56

180.644 de modele produse între 2005-2006 marca Nissan Titan şi Armada, plus Infiniti QX56 asamblate după 17 martie 2005 echipate cu un sistem de aer condiţionat cu piese Viesteon fac parte din ultima rechemare de la service. Aşa cum ştiţi, rechemările în service se fac doar pentru problemele care pun în pericol viaţa pasagerilor.

Un aer condiţionat cu probleme nu ar pune multe probleme reale pasagerilor, însă în acest caz, altfel stă situaţia. Pentru că datorită unei izolaţii proaste împotriva apei, umezeala excesivă poate duce la rugină în cadrul compresorului de aer condiţionat, care în timp se traduce în supraîncalzire şi posibil chiar incendii. De aceea dealerii Nissan şi Infiniti vor testa maşinile rechemate şi le vor remedia problemele dacă este necesar. Gratis, evident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide