Rechemare în service pentru proprietarii Kia din România

Autor: Adrian Mihălţianu 12 iun. 2013 Știri auto
Rechemare în service pentru proprietarii Kia din România

Kia Romauto (distribuitor oficial al mărcii Kia în România) lansează campania de rechemare în service pentru înlocuirea preventivă a contactorului electric al pedalei de frână la următoarele modelele Kia: Sportage (2007 – 2010), Sorento (2007 – 2011), Soul (2010 – 2011), Carnival (2006 – 2007). În total vor fi verificate aproximativ 1000 de autovehicule inmatriculate in România.

La autoturismele afectate pot apărea următoarele disfuncţionalităţi din cauza operării cu intermitenţe a contactorului pedalei de frână: nu se aprind sau rămân aprinse stopurile de frână. În funcţie de dotările autovehiculelor mai pot apărea următoarele simptome: martor ESC aprins, funcţionarea sistemului Cruise Control defectuoasă, nefuncţionarea butonului START, imposibilitatea de a mişca schimbătorul de viteze din P la cutiile de viteze automate. Menţionăm că la nivel european nu s-au semnalat accidente cauzate de defectarea contactorului pedalei de frână.

Soluţionare:  Costurile vor fi acoperite de Kia Motors Corporation (KMC), fără a fi implicaţi financiar clienţii. Începând cu luna iunie, aceştia vor fi informaţi prin scrisori recomandate să se prezinte la cel mai apropiat service autorizat Kia. Operaţia de înlocuire a contactorului durează maxim 45 de minute în funcţie de model.

Serviciul Asistenţă clienţi Kia Romauto este disponibil la 021 3057280 sau e-mail la [email protected].

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide