Ruşii atacă supremaţia Dacia în Republica Moldova cu brandul low-cost al Nissan – GALERIE FOTO

Autor: Vlad MIRONESCU 10 feb. 2016 Știri auto

Vânzările mărcii autohtone Dacia s-au înjumătăţit anul trecut în Republica Moldova, pe fondul crizei politice şi economice de dincolo de Prut, potrivit datelor dealerilor auto de la Chişinău. În plus, Dacia concurează mai nou în Moldova nu doar cu brandurile europene, ci şi cu cele ruseşti. În luna decembrie a anului trecut, la Chişinău a fost lansată oficial şi marca Datsun, brandul low-cost al Nissan ce cuprinde două modele realizate pe platforma tehnică a modelelor Lada.

Astfel, pe lângă Lada, la Chişinău Dacia concurează şi cu maşinile Datsun produse în Rusia, aceasta fiind singura piaţă din lume unde sunt prezente cele două branduri low-cost ale Alianţei Renault-Nissan-Lada, Dacia şi Datsun.

Spre exemplu, Datsun on-Do, sedan de 4,3 m lungime care concurează cu Logan, are un preţ de 8.650 de euro cu echiparea de top, care include motorul de 1,6 litri benzină 87 CP, computer de bord, scaune faţă încălzite, oglinzi electrice şi încălzite, sistem multimedia cu Bluetooth, port USB, sistem de navigaţie cu display color de 7 inchi, parbriz încălzit şi sistem de control al stabilităţii. 

Citeşte mai departe pe ZF.ro


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide