Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti reîncepe după 11 ani de pauză

Autor: Visan Marian 30 ian. 2018 Știri auto
Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti reîncepe după 11 ani de pauză

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB) va fi organizat, după 11 ani de la ultima ediţie, in perioada 23 martie-1 aprilie 2018, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

Ediţia din acest an va fi organizata de Romexpo în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României şi cu Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). Organizatorii aşteaptă peste 150.000 de vizitatori.

Întârzierea lucrărilor în cadrul noilor pavilioane din cadrul Romexpo, alături de obligativitatea obţinerii avizelor de la ISU şi încercarea de a evita probleme legate de organizare au de­terminat Asociaţia Pro­ducă­torilor şi Importatorilor de Auto­mobile să reprogrameze ediţia de anul acesta a Salonului Internaţional Auto de la Bucureşti pentru primăvară, în condiţiile în care evenimentul fusese anunţat pentru sfârşitul anului trecut.

SIAB este recunoscut de Organizaţia Internaţională a Constructorilor de Automobile.

„Vor fi 27.000 mp de spatii la interior şi 20.000 mp la exterior. E important ca am intrat în calendarul internaţional, vom avea de învăţat din ediţia aceasta. Pana acum, 20 de producători şi-au confirmat prezenta la eveniment”, a spus Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ.

Printre aceştia, se numără Ford şi BMW.

Evenimentul va avea loc odată la doi ani în viitor, următoarea ediţie, din 2020, fiind programata tot pentru luna martie, după Salonul Auto de la Geneva.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide