Schimbări la Uber. Şoferii pot primi bacşiş

Autor: Visan Marian 16 aug. 2017 Știri auto
Schimbări la Uber. Şoferii pot primi bacşiş

Clienţii Uber din Marea Britanie pot lăsa bacşiş începând de ieri, 15 august. Ei pot trimite bani prin intermediul aplicaţiei Uber. Măsura este deja valabilă în 100 de oraşe din SUA şi în Canada. Decizia conducerii vine pe fondul nemulţumirilor exprimate de angajaţi faţă de salariul prost, potrivit Mashable.

Primirea bacşişului a fost introdusă în mai multe oraşe din SUA dar şi în Canada, în contextul în care şoferii nemulţumiţi au avut mai multe reacţii negative. Începând de astăzi, această modalitate de recompensă poate fi utilizată şi în Marea Britanie.

Mai mult, din 22 august clienţii nepunctuali vor plăti câte 2 penny pentru fiecare minut de întârziere. Banii vor ajunge în buzunarele şoferilor. Însă, la fel ca şi acum, primele 2 minute de aşteptare nu se plătesc.

O altă schimbare constă în apariţia butonului ,,no thanks”, cu ajutorul căruia şoferii pot respinge instantaneu o cerere pentru o cursă, fără a mai aştepta 10-20 de secunde. Totodată, conducătorii auto din cadrul companiei pot alege să nu facă un drum, dacă acesta nu este avantajos pentru ei.

Citeşte articolul complet pe Ziarul Financiar

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide