Seat lansează primul dealer auto online

Autor: Gabriel Grosoiu 23 nov. 2011 Știri auto
Seat lansează primul dealer auto online
Primele 25 de autovehicule pe care clienţii le vor putea comanda online reprezintă configuraţii fixe ale modelelor: Ibiza, Ibiza ST si Leon. Maşinile sunt echipate cu dotări speciale, ca pachetul Copa (jante de aliaj, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite sau Cruise Control) sau ESP.
Clientul beneficiază de o ofertă de preţ foarte bună, mai mică decât preţul (special) de listă, maşinile Seat prezentate făcând parte dintr-un stoc al importatorului, la care dealerii nu au acces decat în momentul rezervării unei maşini de către un potenţial client.

Clienţii au posibilitatea de a selecta maşina dorită şi dealerul de la care doresc să o cumpere. În termen de doua zile, trebuie să se prezinte la dealerul respectiv cu formularul de rezervare, pot solicita un drive test cu un automobil Seat similar şi pot încheia contractul cu orice forma de plată – cash, credit, leasing. Masina poate fi livrată imediat, în aceleasi condiţii ca o maşina de stoc achiziţionată prin procesul clasic de cumpărare în showroom.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide