Şeful cel mare UBER certat de angajatul cel mic [VIDEO]

Travis Kalanick, directorul excutiv al Uber a fost admonestat de un şofer...

Şeful cel mare UBER certat de angajatul cel mic [VIDEO] Şeful cel mare UBER certat de angajatul cel mic [VIDEO]

Travis Kalanick, directorul excutiv al Uber a fost admonestat de un şofer al companiei. Fawzi Kamel, şofer de Uber, l-a acuzat pe Kalanick că l-ar fi falimentat şi că angajaţii Uber şi ar fi pierdut încrederea în el, scrie MEDIAFAX.

În filmarea publicată pe Bloomberg se vede cum Travis Kalanick, directorul Uber, s-a urcat într-o „black car“ Uber, însoţit de două doamne. Cei trei au discutat despre vreme şi semne zodiacale (Kalanick este un leu). În timpul discuţiei una dintre femei a făcut un comentariu despre faptul că Uber nu are un an bun. Răspunsul lui Kalanick a fost: „Mă asigur că fiecare an e greu. Aşa mă descurc eu. Mă asigur că fiecare an e un an greu. Dacă e uşor înseamnă că nu mă străduiesc destul.“

Fawzi Kamel, şoferul, păstrează tăcearea în tot acest timp, dar când ajung la destinaţie îl întreabă pe director despre compensaţile pentru şoferi. Kalanick începe să-i explice: „Deci, vom reduce numărul de maşini negre de pe drumuri pe parcursul următoarelor şase luni.“ 

Schimbul de replici dintre cei doi a continuat. Tonul discuţiei s-a schimbat când şoferul a spus: „Oamenii nu mai au încredere în tine. Am pierdut 97.000$ din cauza ta. Sunt falit din cauza ta. Schimbi tariful în fiecare zi.“ Din acest moment, Kalanick îşi iese din fire „Stai o secundă. Ce am schimbat eu la maşinile negre ? Ce? Ce?“ „Ai schimbat întreaga afacere. Ai scăzut preţurile“ a venit replica şoferului.

Kalanick s-a apărat: „Prostii. Ştii ce? Unii oameni nu îşi asumă responsabilitatea pentru propriile greşeli. Dau vina pe altcineva pentru tot ce se întâmplă în  viaţa lor.“ Ultimele cuvinte pe care Kalanick le-a adresat şoferului au fost: „Noroc“ după care a trântit portiera şi a plecat.

Ulterior directorul Uber şi-a cerut scuze de la angajaţii săi printr-un email. „Trebuie să mă schimb fundamental ca un lider şi să mă maturizez.“ a scris acesta.

Uber Black Cars este varianta de lux a Uber, cu preţuri mai mari.

VIDEO