Serviciul SMURD a primit două autospeciale BMW X3

Autor: Adrian Mihălţianu 10 apr. 2013 Știri auto

La ceremonia de livrare a celor două autospeciale au participat din partea SMURD: Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, dl. Dr. Raed Arafat, dl. Dr. Bogdan Opriţa – Medic şef SMURD Bucureşti şi dl. Dr. Cristian Boeriu – Medic şef SMURD Târgu Mureş. Printre cei invitaţi la ceremonie s-au numărat şi reprezentanţii ISU, Gral. Ioan BAS şi dl. col. Stelian Duduş.

Autospecialele BMW X3 vor fi utilizate în intervenţiile medicilor de urgenţă SMURD din Bucureşti şi Mureş pe durata a doi ani de zile, cu sprijinul Automobile Bavaria şi al companiei Safety Broker, care alături de Fundaţia pentru SMURD a susţinut financiar dotarea autospecialelor cu echipamentele medicale necesare.

Modelul BMW special configurat pentru SMURD dispune de un motor diesel cu o putere de 184 CP şi este dotat cu sistemul de tracţiune BMW xDrive.

Anul trecut, Automobile Bavaria a pus la dispoziţia ISU o autospecială BMW X1, pentru o perioadă de un an. Autospeciala BMW X1, utilizat ca punct de comandă la invervenţii, dispune de sistemul de tracţiune BMW xDrive şi este dotată cu echipament de protecţie, aparat de respirat şi camere de termoviziune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide