SIAB 2007 – EXCLUSIV (III)

Autor: promotor.ro 07 oct. 2007 Știri auto

Una dintre cele mai mari rivalităţi din domeniul auto poate fi întâlnită şi la SIAB 2007, standul BMW fiind chiar vis-a-vis de standul Mercedes-Benz. Cei doi importatori, însă, adoptă filosofii diferite: dacă la Mercedes-Benz sunteţi întâmpinaţi de băieţi arătoşi, la BMW va trebui să faceţi eforturi pentru a nu vă fi distrasă atenţia de unele dintre cele mai sexy hostesse ale Salonului.

Pentru că BWM provine, totuşi, de la Bayerische Motoren Werke (nu de la "bring me women"), cel mai important exponat al standului este, cum altfel, BMW M3, al cărui motor V8 de peste 400 CP este aşteptat de mulţi fani. Însă cea mai proaspătă noutate a celor de la BMW este Seria 1 Coupe, modelul expus fiind chiar vârful de gamă, un 135i, cu motorizare biturbo de peste 300 CP – practic, acesta se poate considera un frate mai mic al lui M3. Seria 3 mai atrage atenţia şi prin cel mai vândut cabriolet premium la noi în ţară, aici în varianta 330d, un mix foarte interesant de performanţă şi economicitate. SUV-urile bavareze sunt reprezentate prin X5 şi X3, unele dintre cele mai apreciate modele premium de acest gen, nu doar la noi.

Pe lângă gama de autoturisme, grupul BMW este prezent şi cu motociclete, dar şi cu brandul Mini, cel mai nou model prezentat în premieră fiind Mini Clubman.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide