Skoda Karoq Cabriolet – Cehii au nevoie urgentă de aşa ceva – FOTO

Autor: Marius Vișan 07 mai 2018 Știri auto

Skoda a publicat câteva imagini ale unui viitor concept pentru o versiune decapotabilă a SUV-ului Karoq.

Creat de un grup de ucenici al unui centru de dezvoltare Skoda, Karoq Cabriolet – dacă ar ajunge la producţie – va rivaliza cu Range Rover Evoque Convertible, sau cu viitorul Volkswagen T-Roc Convertible, care a fost confirmat pentru producţie în 2020.

Cu toate acestea, Skoda a confirmat deja că modelul Karoq Cabriolet, care urmează să fie dezvăluit oficial în luna iunie, va rămâne strict un concept fără planuri de a intra în faza de producţie. Acesta are aceeaşi lungime şi lăţime ca şi un Karoq obişnuit.

Curios, Karoq Cabriolet păstrează toate cele patru uşi ale SUV-ului obişnuit, deşi nu ştie dacă şi cum sunt se vor deschise uşile din spate.
 
 
Proiectat şi construit de ucenici de vârste între 17 şi 20 de ani, proiectul din acest an vine după altele asemănătoare: un Citigo cu două locuri (2014), o Fabia (2015), conceptul unui coupe Rapid Spaceback (2016) şi un Citigo electric.
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide