Skoda Rapid: preţuri şi dotări pentru România

Autor: Adrian Mihălţianu 08 nov. 2012 Știri auto

Skoda Rapid a ajuns în România şi poate fi cumpărată cu preţuri care încep de la 13.273 de euro pentru versiunea de bază ACTIVE şi ajung până la 18.924 de euro pentru varianta de top ELEGANCE.

Până la sfârşitul anului, Skoda Rapid poate fi cumpărată printr-o promoţie cu o reducere de 1.000 de euro din preţurile de listă. Mai mult, varianta de bază ACTIVE dotată cu cel mic motor – o unitate de 1,2 litri pe benzină care dezvoltă 75 de cai-putere, poate fi cumpărată, tot până la sfârşitul acestui an, cu preţul de 11.990 de euro.

Dotările standard incluse în versiunea ACTIVE includ airbag-uri pentru şofer şi pasagerul din dreapta, airbag-uri laterale faţă şi airbag-uri pentru cap în faţă şi în spate, sistem de control electronic al stabilităţii ESC, instalaţie de aer condiţionat manuală şi Radio-CD cu MP3 1DIN.

Următoarea versiune de echipare, AMBITION, începe de la preţul de 13.974 de euro şi include dotări standard ca proiectoare de ceaţă, telecomandă pentru închiderea centralizată, oglinzi electrice încălzite şi computer de bord.

Varianta de top ELEGANCE începe de la 15.124 de euro şi are, în plus faţă de echiparea AMBITION, jante din aliaj de 15 ţoli, volan, schimbător de viteze şi maneta pentru acţionarea frânei de mână îmbrăcate în piele, instalaţie de climatizare automată, geamuri spate acţionate electric, torpedo cu răcire şi Radio-CD cu MP3 2DIN.

Motoarele şi cutiile de viteze disponibile pentru Skoda Rapid în România sunt următoarele:

–          1,2 litri pe benzină MPI cu 75 de cai-putere şi cutie manuală cu cinci trepte;

–          1,2 litri pe benzină TSI cu 86 de cai-putere şi cutie manuală cu cinci trepte;

–          1,2 litri pe benzină TSI cu 105 cai-putere şi cutie manuală cu şase rapoarte;

–          1,4 litri pe benzină TSI cu 122 de cai-putere şi cutie automată cu şapte trepte DSG;

–          1,6 litri diesel TDI cu 105 cai-putere şi cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte.

Toate propulsoarele îndeplinesc norma de emisii EURO 5. Toate preţurile sunt cu TVA inclus.

Lista completă de preţuri poate fi văzută aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide