Soţia unui poliţist s-a răsturnat cu maşina în intersecţie – VIDEO

Autor: Mediafax 25 apr. 2018 Știri auto

Soţia unui poliţist, aflată în stare avansată de ebrietate, s-a răsturnat, miercuri, cu maşina, într-o intersecţie din Galaţi, oamenii legii stabilind că aceasta avea o alcoolemie record, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut pe unul dintre bulevardele oraşului Galaţi, într-o intersecţie cu sens giratoriu. Potrivit poliţiştilor, femeia a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în mijlocul străzii.

Nu au fost înregistrate victime, iar femeia a ieşit singură din maşină.

„O femeie de 40 de ani din Galaţi care se deplasa pe bulevardul Dunărea a pierdut controlul volanului în intersecţia cu Calea Galaţi şi s-a răsturnat. Femeia nu a fost rănită dar la verificarea făcută cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,32mg/l în aerul expirat. Ea a fost dusă la spital pentru prelevarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Surse din cadrul anchetatorilor spun că femeia este soţia unui poliţist şi este profesoară la o şcoală din Galaţi, iar în momentul producerii accidentului ea se întorcea de la locul de muncă.

Vezi aici VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide