Suzuki Fest 2009 – prima zi de Suzuki Fest

Autor: Dan Vache 30 iul. 2009 Știri auto

VEZI AICI FILMĂRILE DE LA SUZUKI FEST 2009

Suzuki Fest 2009 – prima zi de pe tare.ro

Multi proprietari de Suzuki 4x4Şi în acest an, Suzuki Fest a adunat un număr destul de mare de pasionaţi şi, mai ales, proprietari de maşini Suzuki de teren. Majoritatea participanţilor au avut modele Samurai, dar au exista şi Vitara, ba chiar şi un Jimny – al reprezentantului promotor.ro (trebuie să o laud: era singura maşină nepreparată, dar a reuşit să se ţină după restul maşinilor pe întreg traseul zilei de vineri).

Prima zi a adunării "veveriţelor 4×4" a însemnat un traseu de aproximativ 70 km, pe coclaurile de la poalele munţilor Făgăraş. Organizatorii, clubul Offroad Racing Romania şi Suzuki Dojo, nu le-au înşelat aşteptările participanţilor, pigmentând traseul cu unele porţiuni mai dificile, unde novicii au învăţat, pe propria piele şi pe propria maşină, câteva reguli esenţial de offroad.

Suzuki loves mud!Nu a lipsit o răsturnare spectaculoasă, nici câteva probleme tehnice la unele maşini, per total plimbarea de vineri având un iz de expediţie. Bineînţeles, nici noroiul nu a lipsit, datorită unei bălţi care a scăpat nesecată de soarele puternic. Inutil de menţionat că, timp de zeci de minute, distracţia a fost în toi, câţiva dintre temerari necesitând trolierea maşinilor pentru a ieşi la liman.

Spre finalul plimbării, cei mai curajoşi au oferit un spectacol pe cinste, organizatorii pregătind o mică probă specială, dar foarte tehnică şi dificilă. Obstacolele naturale din pădure, terenul predilect al "veveriţelor 4×4", au fost depăşite, mai repede sau mai încet, fiecare încercând să demonstreze de ce este în stare ca pilot, dar şi cât de capabilă este maşina pe care o conduce.

Unele Suzuki sunt MARIDoar Gandalf, super-Samuraiul unuia dintre organizatori, a reuşit să depăşească obstacolele fără ajutorul troliului – lucru care demonstrează din plin capacităţile unei maşini preparate serios. Iar maşinile 4×4 Suzuki, deşi mici, pot face faţă unor provocări foarte mari, dacă sunt preparate serios.

Ziua s-a terminat înapoi la Păstrăvăria Albota, locul-gazdă al acestei ediţii Suzuki Fest 2009. Oboseala după mulţi kilometri şi suficient de multe încercări nu a reuşit, totuşi, să doboare moralul participanţilor, care aşteptau cu nerăbdare probele de trial din ziua următoare.

Pe care le vedem în episodul următor al SUZUKI FEST 2009.

Vezi aici Suzuki Fest 2008

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide