Exclusiv  Suzuki Fest 2010 - a treia ediţie a întrunirii posesorilor de Suzuki 4x4!A trecut şi ediţia din acest an Suzuki Fest 2010. Aproape 30 de maşini Suzuki 4x4 Samurai, Vitara şi Jimny au demonstrat de ce sunt în stare şi de ce li se potriveşte apelativul de "veveriţe distractive". VEZI VIDEO!

Ediţia din acest an Suzuki Fest 2010 a avut loc lângă Sighişoara, fiind organizată de Suzuki Dojo şi având ca partener oficial chiar importatorul general Suzuki în România, o premieră demnă de menţionat.

În weekendul 10-12 septembrie, participanţii la Suzuki Fest au avut parte de o plimbare pe coclauri vineri, cu unele porţiuni care le-au dat ceva emoţii unora. Sâmbătă, organizatorii au amenajat câteva trasee foarte tehnice de trial pentru cele trei clase: standard, open şi extrem.

Ce s-a întâmplat la această ediţie Suzuki Fest, puteţi vedea în filmările ProMotor, care a fost partener media la această ediţie cu Jimny-ul din dotare.

Prima zi:

Suzuki Fest 2010 - prima zi de pe tare.ro

A doua zi:

Suzuki Fest 2010 - a doua zi de pe tare.ro

Vezi aici imagini de la Suzuki Fest 2010

Nu uitaţi să vă uitaţi şi la distracţia şi adrenalina de care au avut parte cei prezenţi la Suzuki Fest 2008 sau Suzuki Fest 2009.

Suzuki Fest 2010