Tableta multimedia R-Link, valabilă şi pentru Renault Fluence facelift, Megane şi Latitude

Autor: Oraan Mărculescu 12 iun. 2013 Știri auto

Sistemul multimedia Renault R-Link oferă mai multe facilităţi, de la sistem de navigaţie şi telefonie cu Bluetooth până la conectivitate pentru dispozitive mobile şi acces la R-Link Store, care conţine peste 50 de aplicaţii utile.

După ce R-Link a devenit disponibil pe noile Renault Clio, Zoe şi Captur, iată că producătorul francez îl propune şi pe gamele Megane şi Latitude. În cazul ultimului model este chiar dotare de serie, dar cei interesaţi trebuie să aştepte până în toamnă.

În ce priveşte Renault Megane, sistemul R-Link este standard doar pe varianta sportivă Megane RS, pe restul modelelor fiind opţional – în Franţa, această opţiune îi costă pe clienţi 200 de euro.

Sistemul R-Link este de acum disponibil şi pe Renault Fluence facelift, ca parte a unui pachet incluzând navigaţie TomTom şi ecran tactil de 7 inci, plasat în partea superioară a consolei centrale, pentru un preţ de 690 euro (la fel ca pentru Megane).

Alte modele pentru care va mai fi disponibil în curând sistemul R-Link sunt Renault Laguna, gama Renault Scenic (cu variantele Grand Scenic şi Xmod), dar şi utilitara Renault Kangoo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide