Teaser cu noul Audi A1. O nouă pată de culoare în segmentul supermini

Autor: Marius Vișan 15 iun. 2018 Știri auto
Teaser cu noul Audi A1. O nouă pată de culoare în segmentul supermini

La doar câteva zile după ce ne-a oferit un mic preview cu interiorul, Audi A1 se întoarce acum cu un al doilea teaser. De data aceasta putem să vedem o parte a exteriorului noului A1. Alte detalii care apar includ jantele din aliaj cu un design interesant cu cinci spite, şi frânele roşii care oferă un efect contrastant.

GIF-ul de o secundă postat de Audi ne oferă posibilitatea de vedea cum arată o parte a farurilor, despre care presupunem că sunt de tip full-LED. 

Al doilea teaser se referă în principal la numeroasele opţiuni de personalizare pe care Audi le va oferi pentru cea mai mică maşină a sa, cumpărătorii putând alege acoperişul, jantele din aliaj şi spoilerele într-o varietate de culori. Asta nu este o mare surpriză, deoarece maşinile mici sunt, în general, foarte personalizabile, în special cele din segmentul premium precum Mini şi DS3.

În ceea ce priveşte momentul în care vom vedea noul A1 Sportback nu putem să vă dăm o dată exactă. Şansele sunt să fie lansat foarte curând,  judecând după faptul că Audi postează tot mai multe teasere într-un interval atât de scurt. Când va fi lansat în cele din urmă, Audi A1 va fi prezentat în cadrul unui eveniment din Barcelona, după cum a sugerat primul teaser postat la începutul săptămânii. 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide