Teaser pentru Detroit 2012: japonezii ne vor arăta conceptul Nissan Pathfinder

Autor: Oraan Mărculescu 20 dec. 2011 Știri auto
Teaser pentru Detroit 2012: japonezii ne vor arăta conceptul Nissan Pathfinder

Numele Pathfinder a apărut în nomenclatorul Nissan încă din 1986, ajungând în 2011 la 25 de ani de existenţă şi de notorietate. Ce-i drept, modelul a fost mult mai apreciat pe piaţa nord-americană, dar, din 2005, actuala generaţie Nissan Pathfinder a reuşit să atragă şi interesul publicului european.

După două facelifturi discrete în 2007, iar apoi în 2010, actualul Nissan Pathfinder va lăsa locul unei noi generaţii începând cu finalul anului 2012. Până atunci, însă, chiar la începutul noului an, cu ocazia Salonului Auto Detroit 2012, japonezii vor prezenta un concept premergător.

Pentru moment, suntem gratulaţi doar cu o imagine-teaser a noului Nissan Pathfinder Concept, din care se observă puţin silueta noului model. Este destul de clar că noul Pathfinder va renunţa la stilul angular al actualului Pathfinder în favoarea unor linii curbe, mai apropiate de Murano, de exemplu.

Noul Pathfinder va păstra configuraţa cu 7 locuri a actualei generaţii şi promite îmbunătăţiri remarcabile la nivelul ergonomiei şi spaţiului interior. În privinţa tehnologiei, ştim doar că va beneficia de tracţiune integrală permanentă, dar ne aşteptăm ca noul Pathfinder să renunţe la soluţia cu şasiu separat în favoarea unei caroserii autoportante.

Mai multe detalii despre Nissan Pathfinder Concept, cu ocazia Salonului Auto Detroit 2012, de la începutul lunii ianuarie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide