Teaser pentru următorul Citroen DS. Va fi DS6 sau DS9?

Autor: Gabriel Grosoiu 20 mart. 2012 Știri auto

Gama Citroen DS pare să se completeze foarte repede. După ce în doar doi ani i-au transpus în realitate pe DS3, DS4 şi DS5, francezii se pregătesc să intre în zona cea mai rarefiată a segmentului premium, cu următorul DS, care va fi şi cel mai mare din gamă.

Chiar astăzi, Citroen a publicat, pe pagina sa oficială de Facebook, prima poză-teaser a viitorului vârf de gamă. Deşi avem de-a face cu o imagine artistică, realizată destul de neclar, în mod intenţionat, putem observa o influenţă importantă din partea conceptului Citroen Metropolis.

Limuzina, prezentată sub formă de concept, la Salonul Auto Shanghai 2010, anunţa un design nou pentru marca din Hexagon, marcat de linii ascuţite şi console ample. Cu un design spectaculos, show car-ul era realizat chiar de echipa de designeri organizată de Citroen în Shanghai.

Maşina din teaser prezintă aceleaşi proporţii, dar farurile par complet noi, iar portierele par a fi unele convenţionale, nu de tip suicide-doors, precum ale conceptului. Rămâne de văzut cum se va concretiza noul flagship franţuzesc, dată fiind vârsta destul de înaintată a actualei nave-amiral a celor de la Citroen, binecunoscutul C6.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide