Tesla Model 3 va avea un frăţior

Autor: Marius Vișan 15 mart. 2017 Știri auto
Tesla Model 3 va avea un frăţior

La fel ca Model 3, care nu a intrat încă în faza de producţie, Tesla plănuieşte să lanseze un alt crossover compact, bazat pe aceeaşi platformă. Zvonurile spun că se va numi Model Y şi va fi, la fel ca primul, mult mai accesibil decât ofertele actuale ale americanilor.

Preţul de pornire al lui Model 3 va fi probabil în jurul valorii de 37.000 de $ (30,000 de lire), iar Model Y este de aşteptat să fie puţin mai scump. Cu toate acestea, fondatorul Tesla Elon Musk crede că preţurile de tranzacţie ale noilor Tesla vor fi destul de mari: aproximativ 34,000 de lire pentru Model 3 şi, probabil, 37,000 de lire pentru modelul Y, asta deoarece cumpărătorii vor fi dornici să adauge opţiuni mai multe pe vehiculele pe care şi le doresc.

Se spune că Y ar putea deveni cel mai bine vândut model Tesla, el trebuind să-şi facă loc pe o piaţia care a vândut anul trecut aproximativ şapte milioane de crossovere. Cu toate acestea Musk a declarat că Model 3 a rămas cea mai mare prioritate pentru companie.

Sursă: autocar.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide