TOP 10 cele mai fiabile modele europene

Autor: Dan Vache 22 apr. 2011 Știri auto

În conformitate cu datele furnizate de compania Warranty Direct, doar un procent de 6% dintre aceste maşini ajung în service în timpul unui an, ceea ce înseamnă o maşină din 17. Warranty Direct a analizat mai mult de 20.000 poliţe ale unor maşini cu vârste cuprinse între 3 si 7 ani pentru a le determina fiabilitatea, costurile de întreţinere, media kilometrajului şi costurile de reparaţie.

Reprezentantul Warranty Direct, Duncan McClure Fisher, a declarat: „Unii ar putea fi surprinşi să vadă Peugeot şi Fiat pe primele trei poziţii ale topului, dar datele nu mint, aceste maşini sunt foarte fiabile . Este poate mai surprinzător să nu vezi o serie de VW în top 10”. Întreţinerea unei maşini este o acţiune costisitoare, mai ales când maşina se află în al patrulea sau al cincilea an de viaţă, când cele mai multe maşini ies din garanţia oferită de constructor.

Studiul nu a luat în considerare modelele mărcilor non-europene, iar Dacia nu a intrat în acest studiu, pentru că marca nu se afla pe piaţa britanică.


Locul 1. Peugeot 207
Locul 2. Fiat Panda
Locul 3. Peugeot 206 CC
Locul 4. VW Polo
Locul 5. Renault Clio
Locul 6. VW New Beetle
Locul 7. smart forfour
Locul 8. Volvo S40
Locul 9. Peugeot 107
Locul 10. Mercedes SLK

VEZI AICI TOP 10 CELE MAI FIABILE MAŞINI!

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide