Triunghiurile amoroase din fotbal

Faptul că sportivii în general şi fotbaliştii în special schimbă femeile ca pe ciorapi, şi că marea majoritate a lor au amante, nu mai e demult o ştire. Iată-i pe cei care au făcut deliciul tabloidelor.

Triunghiurile amoroase din fotbal Triunghiurile amoroase din fotbal

Există un anumit prototip de femeie, pentru care fotbalistul este un fel de zeu. Şi pentru a ajunge în patul unuia nu mai contează nimic. La fel cum, după ce se termină povestea cu unul dintre ei, la rând urmează un altul. Tot ce contează e să fie tot fotbalist.

Pe vremea când evolua la Manchester United, Cristiano Ronaldo o avea iubită pe Nereida, un model spaniol, şi una dintre cele mai dorite femei. Secretul acesteia era însă că înainte de a-l duce în dormitor pe atacantul portughez, făcuse acelaşi lucru cu fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos.

Cunoscut ca un adevărat Playboy, Ronaldo (ăla bătrânu', a nu se confunda cu Cristiano) s-a remarcat de-a lungul vremii cu fetele frumoase cucerite. Numai că orice naş îşi are naşul, aşa că brazilianul s-a trezit încornorat. Iar cel care l-a adus în această ipostază a fost chiar unul dintre cooechipierii lui de la acea vreme de la Inter Milano, Seedorf. Află mai multe pe playboy.ro