O mare surpriză pentru cei care folosesc UBER – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 27 iun. 2016 Știri auto

 


În perioada 27 iunie – 4 iulie Volkswagen şi UBER lansează serviciul UberTiguan, un serviciu prin care cei care vor sa trăiască o experienţă de călătorie cu noul Tiguan pot să-l comande, la preţul de 1 leu/km. 

Cei care comandă un Uber Tiguan vor putea observa detaliile sale pline de personalitate de la exterior, dar mai ales interiorul cu dotări de înaltă calitate.

Designul interior este pus la în valoare de luminile cu LED ce accentuează elemente precum mânerele portierelor, marginile uşilor, elementele de decor şi partea inferioară a interiorului. Cei care se întorc din vacanţă cu multe bagaje şi vor să-l testeze au la dispoziţie portbagajul de până la 615 de litri.

„Ne-am gândit că este o metodă inedită , dar foarte utilă, de a le arăta oamenilor cât de confortabil este Noul Tiguan. Ca pasageri, utilizatorii UberTiguan, vor putea observa toate detaliile legate de design şi conectivitate. Sperăm ca această săptămână să ii facă pe cat mai mulţi dintre ei să îşi dorească să îl şi conducă”, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen PKW. 

GALERIE FOTO

 
 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide