Uite cum NU se spală un Mercedes CLS 350 [VIDEO]

Autor: ProMotor 18 apr. 2017 Știri auto
Uite cum NU se spală un  Mercedes CLS 350 [VIDEO]

O vizită la spălătorie nu ar trebui să fie prea palpitantă, de obicei, dar există întâmplări neobişnuite care ne pot dovedi contrariul. Ideea de spălat interior al maşinii se poate transforma într-un coşmar, atunci când cel care s-a hotărât să facă asta foloseşte un furtun de mare presiune.

Macedoneanul din filmuleţul de mai jos se răzbună pe baiatul de la spălătorie, care a refuzat să-i spele maşina după metode barbare, punând mâna pe primul furtun găsit şi spălându-şi maşina Mercedes-Benz cu un jet de mare presiune. La interior.

Astfel, Mercedesul CLS 350 CDI, tocmai şi-a mărit factura. De la 66.000 euro, cât costă un exemplar nou, la aceeaşi suma, plus cheltuielile pentru repararea tuturor gadgeturilor de la bordul maşinii deteriorate de proprietarul obsedat de curăţenie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide