Un bărbat s-a dezbrăcat pe autostradă. Poliţia a intervenit cu câinii

Autor: Gandul.info 28 dec. 2017 Știri auto
Un bărbat s-a dezbrăcat pe autostradă. Poliţia a intervenit cu câinii

Un bărbat de 32 de ani s-a dezbrăcat pe o autostradă aglomerată din statul Virginia, a sărit pe plafoanele maşinilor şi a început să dea în ele cu un obiect ascuţit.

Imaginile surprinse de la locul bizarului incident arată cum bărbatul complet dezbrăcat sare pe plafonul unui camion şi l-a lovit în mod repetat.

Şoferilor şocaţi nu le-a venit să creadă ochilor scenele la care au asistat.

Nebunia a început după producerea unui accident în care au fost implicate trei maşini, accident care a provocat o bătaie în toată regula între doi bărbaţi. Unul dintre ei a fost identificat drept Jose Gonzalez Flores, bărbatul s-a dezbrăcat la scurt timp după altercaţie.

Poliţia a intervenit cu câinii poliţişti să-l caute pe Gonzalez, care a fugit de la locul incidentului şi s-a ascuns într-un şanţ de drenaj din apropiere.

Până acum, oamenii legii nu au descoperit ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la aceste gesturi neobişnuite. Aceştia au declarat că, cel mai probabil, acesta se afla sub influenţa drogurilor sau alcoolului. 

VIDEO

Sursă: gandul.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide